Evenementen & festivals.

Jouw event of festival is een next level ervaring met onze interactieve festivalkaart.

Jarenlange voorbereidingen zijn vaak nodig voor een kick-ass event of festival, waar alles gewoon helemaal klopt. Festivalgangers gaan uit hun dak, sponsors zijn blij met de zichtbaarheid van hun brand en alles loopt op rolletjes. Alles wat je van tevoren hebt gevisualiseerd komt nu tot leven, juist omdat je hebt gekozen voor de duurzame inzet van human technology, zoals onze interactieve kaart.

Eén digitale kaart, voor elk soort event of festival, waarbij we een innovatief en creatief samenspel creëren tussen aanbod en beleving. Voor alleen de allerbeste ervaring voor bezoekers, sponsoren en andere betrokkenen. Met aandacht voor en focus op veiligheid, optimalisatie van de omgeving, faciliteiten en programma-informatie. Of je nou theater maakt, een muziekfestival organiseert of een educatief of informatief event opzet.

Oerol Festival

Oerol, het jaarlijkse theaterfestival op Terschelling, trekt zo'n 50.000 bezoekers. Voorheen leidde het festival hen over het eiland met papieren kaarten, maar dit jaar maakten ze de overstap naar Wolf Maps. Een bezoeker deelde zijn ervaring: 'Wat een topkaart heeft Oerol dit jaar! Super makkelijk in gebruik om acts te vinden op het eiland, goede filters (bv wat is gratis, waar tickets voor nodig, etc.) en fijne functionaliteiten.' Oerol heeft bijna een miljoen kaartweergaven ontvangen.

Screenshot Wolf Maps

Zij gingen je voor

Mocht je met Wolf Maps aan de slag gaan, dan ben je in goed gezelschap. Ontdek wat anderen te zeggen hebben over hun ervaring met onze interactieve kaarten en hoe Wolf Maps helpt hun gebied in kaart te brengen.

Carola Poleij
Carola Poleij Oerol

"Oerol, een festival vol theater, muziek, dans en storytelling op bijzondere plekken in de natuur van Terschelling. Navigeren door het uitgebreide programma en over het eiland is een uitdaging. Wolf Maps maakt dit eenvoudiger. Tim en Aljan stonden voor, tijdens en na het festival klaar om de gebruikerservaring te optimaliseren. Belangrijk detail: de oplage van onze gedrukte (fiets)kaart is drastisch verlaagd dankzij de digitale kaart."

Karin Wolfs
Karin Wolfs Marketing Drenthe

"Wolf Maps levert niet alleen een hoogwaardige interactieve kaart, ze hebben ook oog voor de doelen die je als klant met de kaart wilt bereiken. Ze staan open en denken mee over aanpassingen die het gebruikersgemak en de gebruikerservaring van jouw specifieke doelgroep(en) vergroten."

Johan Meijer
Johan Meijer Golazo

"Dankzij de interactieve kaart kregen deelnemers en toeschouwers van de Menzis 4 Mijl van Groningen een helder en volledig overzicht van het gehele evenement. Dit resulteerde in aanzienlijk minder vragen en meer begrip voor eventuele omleidingen en afsluitingen. Voor ons van onschatbare waarde."

Aan de slag met jouw eigen interactieve kaart?