Openbare ruimte & participatie.

De mooiste plannen ontvouwen zich op plekken waar mensen samenkomen.

De meest vooruitstrevende plannen hebben een verbinder nodig. Iets of iemand die ziet waar kansen liggen, met oog voor elkaar en onze gelijkenissen en wensen. Of het nu gaat om het realiseren van een betere leefomgeving, het in kaart brengen van veranderingen of het ophalen van input voor impactvolle projecten.

In onze interactieve kaart komen plannen en mensen samen en bouwen we gezamenlijk aan een betere plek, voor iedereen. Zo kunnen gemeenten en projectontwikkelaars samenwerken met de lokale bewoners en zo creatieve en innovatieve idee├źn samenvoegen en omzetten in een veilige, levendige, toekomstbestendige en duurzame omgeving. Onze kaart is de facilitator. Maakt het mogelijk om informatie over belangrijke veranderingen in de regio te delen, voor meer draagvlak en begrip. Een kaart zegt immers vaak meer dan duizend woorden. Wil je dat eens zelf ervaren?

Zij gingen je voor

Mocht je met Wolf Maps aan de slag gaan, dan ben je in goed gezelschap. Ontdek wat anderen te zeggen hebben over hun ervaring met onze interactieve kaarten en hoe Wolf Maps helpt hun gebied in kaart te brengen.

Fenna de Vries
Fenna de Vries Vonc communicatie

"Wolf Maps hebben we ingezet gedurende een participatietraject met de inwoners van een gemeente. De interactieve kaart met mogelijke locaties voor een AZC was zowel tijdens een bewonersavond als thuis vanaf de bank eenvoudig te gebruiken. Tijdens de bijeenkomst zelf was het een mooie tool om de dialoog op gang te helpen. Kortom, een waardevolle tool tijdens een participatietraject."

Eefje Koning
Eefje Koning Bureau Meerstad

"Bureau Meerstad was op zoek naar een goede oplossing om werkzaamheden en voorzieningen overzichtelijk te laten zien. Deze oplossing hebben wij gevonden bij Wolf Maps. De kaart van Wolf Maps is duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De begeleiding is fijn, er wordt snel gereageerd en meegedacht. Wij zijn tevreden!"

Mirjam Pijning
Mirjam Pijning Blauwestad

"Het mooie van Wolf Maps is dat er hele hoge kwaliteit satellietbeelden in zitten die ieder jaar vernieuwen. Wat ik heel sterk vind is dat het er gewoon heel lekker uit ziet."

Aan de slag met jouw eigen interactieve kaart?